Lördag 22/1

Igår va jag i skolan för första gången... Äntligen e jag frisk igen... har fortfarande lite ont i halsen men inte alls lika farligt som innan i veckan.
Så igår va de första religons lektionen... o shiit va kul de va... va mycket mer spännande än jag hade trott...
Så dagen igår va bra.... Felix va nöjd o glad, skolan gick bra o sen va det fredagsmys på hög nivå men mina 2 guldklimpar....
Idag har vi bara tatt de lugnt... myst runt i pyjamas hela förmiddagen... nu sover fisen o jag ska snart göra mej i ordning för när han vaknar blir det nog en runda till svärmor...
De va allt jag hade o meddela för tillfället....
Ha de bra mina vänner... <3

Tisdag 18/1

Idag skulle jag börjat mitt nya liv som studerande... Men efter en bra dag med shopping o go mat hos svärmor sjönk jag ihop när jag kom hem o fick nästan 39 graders feber o skit ont i halsen... Men hoppades att de skulle gått över tills idag..
Men natten va ett helvete, felix vakna med jämna mellanrum o ville ha nappen... jag vakna med jämna mellanrum o behövde gå på toa, hade ont i huvudet m.m.
Så i morse när jag vakna va jag skit trött, hade ont i hela kroppen o hade fortfarande nästan 39 graders feber...
Så dagen har jag spenderat i soffan med filt medans fisen lekt med sina leksaker eller katten...
Så jag har alltså inte gjort nåt skoj idag alls... Har inte orkat...
Blev dock riktigt besviken på att jag va tvungen o bli sjuk nu... varför just nu??
Jag har haft nästan ett helt år på mej o va sjuk... men just denna veckan när de va skolstart, cellprov, vaccination då passar min kropp på o lägga ner... hmm... dålig tajming...
Jaja, nu ska jag prata lite med mitt hjärta sen ska jag nassa kudde...
Ha de gött...

Söndag 16/1

Måste berätta om min fredag =)
Dagen började stressigt... vakna halv 8 och skulle hinna duscha, klä på fisen och mig själv o förbereda mat m.m. till fisen. Efter allt det gav vi oss iväg ner till c3l, väl där fick jag prata med en studeivägledare och vi gick igenom mina betyg och vad jag behövde göra för att slutligen kunna söka in till KY utbildningen läkarsekreterare.
Det hela slutade med att jag numera är en studerande Maria ;)
På tisdag börjar jag mina första kurser, jag kommer under vårterminen läsa religon, svenska B, samhäll och engelska B.
Såååå spännande, känns både läskigt och fruktansvärt bra samtidigt.
Känns skit konstigt att gå tillbaka till skolbänken igen, men jag hoppas och tror att det kommer gå kanon bra!
Efter mitt samtal med henne åkte jag och fisen och fikade med fisens faster Alex =D
Va riktigt trevligt, gott kaffe och gott sällskap. Kan inte bli bättre.
Efter det åkte vi hem.
Fisen somnade o jag fixade i ordning kläder o pulka för att efter fisens sovtid åka o hämta upp Ella hemma och sen svärmor på jobbet.
Vi åkte till farsta o handla present till Nelly, Kims kusin.
Sen åkte vi vidare ut till Nelly o åkte pulka o grilla korv och åt jätte god tårta.
Efter denna långa dag va jag såååå trött, men ändå såå glad =)
Äntligen känns de inte så läskigt längre att bli av med mamma dagarna m.m.
Nu vet jag att jag har plugget att gå till o jag kommer ha massa att göra under dagarna, skönt.
i lördags tog vi det jätte lugnt. vi låg hemma hela dagen o bara slappa.
jag hade ont i huvudet så jag orkade inte med o göra nåt.
Idag har vi oxå bara tatt de lugnt. fisen sover just nu men när han vaknar ska vi ta oss ner till svärfar o käka middag, ska bli så mysigt.
Hoppas ni haft en bra helg!?
Puss & Kram

Onsdag 12/1

Glömde i förra inlägget berätta att vi skaffat en till familjemedlem.
Lille Frasse. Han är en liten pain in the ass ibland men ack så söt.
Han leker när vi andra ska sova o vill mysa när vi andra inte riktigt har tid. hehe.
Men Felix o Frasse kommer fint överens och leker som bara den, Frasse gillar även o bada vilket jag tycker e skit kul.
Idag har jag inte gjort mycket mer än att skotta av lite utanför dörren, skulle behöva skotta mer men när Lillfisen ligger inne o sover vill jag inte gå för långt så jag inte hör om han vaknar, Jag har oxå betalat räkningar, såå tråkigt men de måste göras!
Nu sitter jag här o slöar o vet inte riktigt va denna dag erbjuder, får se va som sker när fisen vaknat.
Snart är det vecka 3, då kommer antagligen mormor upp, hon ska på mässa i älvsjö, så förhoppningsvis kommer hon ut en runda hit o säger hej =)
Vecka 3 ska jag oxå ner o ta cellprov och Felix ska få vaccin =(
Sen ser jag fram emot att Kim kommer hem, felix födelsedag och att min underbara familj kommer upp o hälsar på!
De va allt, Tack o hej leverpastej...

Tisdag 11/1-2011

Va ett tag sen sist...
Har hänt en massa kul saker, men kan inte ta med allt här. Orkar helt enkelt inte skriva så mycket o folk brukar inte orka läsa allt!
Kan börja med att tacka alla fina människor för alla fina presenter jag fick när jag fyllde år.
Sen va det Jul o Nyår, Julen firades med mamma och pappa i Halland. Hade julklappsutdelningen för barnen på dagen, tomten kom och Emil blev rädd, Felix brydde sig inte överhuvudtaget.
Sen fick min söta Kim åka och jobba så Nyåret firade jag utan honom. Felix vaknade 5 i tolv så jag satt inne på tolvslaget och tittade ut genom fönstret men hann inte se ett ända fyrverkeri. Men de gör inget, va gör man inte för sitt barn? <3
Den 5 januari åkte vi tillbaka till Stockholm o även om jag älskar att vara i Halland och hälsa på alla fina människor så tycker jag ändå att det är extremt skönt att komma hem igen, till sin egen säng och sina egna rutiner.
I fredags åkte jag och Kim till Patrik och åt god mat och tanken var att jag skulla ta Felix och åka hem så grabbarna fick en riktigt grabbkväll me öl o tvspel, Men direkt efter maten somnade vår fis på patriks soffa så där satt jag. men dom spelade och drack öl o jag höll mej i bakgrunden så jag hoppas dom hade kul fast jag va me... ;)
I lördags skottade vi snö, fattar ni hur mycket snö vi hade på infarten???? helt sjukt, och så har man inte orkat skotta så noga innan så nu när vi väl tog tag i det fick vi hålla på i lite mer än 3 timmar, tungt kan jag tala om. Men jag vill ge en eloge till vår fina son som satt tyst o snäll i vagnen o tittade på medans vi höll på. Efter det åkte vi o lämna Felix hos svärmor och så åkte vi o tittade på bio, The tourist. En helt okej film. Jag gillade den iaf.
I söndags gjorde Kim världens godaste tre rätters middag, till förrätt hade vi toast skagen, huvudrätten va bakad potatis och oxfile och till efterrätt hade han gjort nougat pannacotta... mumma.... snacka om mat koma... haha
Detta gjorde han för att vi inte fick fira nyår tillsammans och för att han skulla jobba på vår årsdag... =(
Måndagen kom o försvann lite för snabbt. Vi va hemma mesta delen av dagen, åkte till vetrinären o köpte ny kattmat till Frasse, han e lite dåligt i magen, sen åkte vi ut till arlanda för Kim skulle åka till jobbet.
På väg hem från arlanda var det KÖ... det tar i vanliga fall ca 40 minuter o köra hem, igår tog det 2 timmar... seeeegt... men hem kom jag o Felix kom i säng i tid =)
Idag har vi tagit det riktigt lugnt... gick i morgonrock till klockan va 2... hahaha... När felix somnat duschade jag, diskade, koka flaskor och röjde lite på bänkarna här hemma och så bokade jag möte med c3l på fredag! efter det åkte vi till svärmor och umgicks lite, käka god mat och så åkte vi o shoppa lite. bland annat en ny nässpray till Felix och ett par nya skor... Svärmor köpte även en skit söt badrock till fisen <3
Nu är jag hemma och har inte gjort nåt speciellt alls, bara suttit framför tvn o häckat o nu sitter jag här...
Snart e d dags för sängen tror jag...
Men innan det vill jag passa på och säga:
GRATTIS NETTAN <3<3<3<3
och
Grattis på oss älskling... 2 år idag <3
ha det så bra så hörs vi när vi hörs.... ;)

RSS 2.0