140324

I fredags åkte vi till Kims pappa på landet. Vi åkte någon gång efter lunch men tog det lugnt så vi var väl uppe vid 4 tiden. Vi trodde svärfar skulle vara borta till sex men när vi kom dit var de redan hemma. Så vi drack en kopp kaffe sen åkte svärfar och hämtade Kims syster Alex på tågstationen. Vi andra tog en promenad.
Vi käkade middag, tittade tv och umgicks. Sen gick vi och la oss. Trött som få.
Barnen sov hos svärfar =)
 
På lördagen fick vi sova länge. När vi gick upp var vi ute en stund och lekte i solen. Sen käkade vi frukost och lunch och sen åkte svärfar iväg och skulle skjuta lerduvor. Alex och Kim gick dit efter en stund. Jag var hemma med barnen. Var så trött. Försökte hålla mig vaken. Satte mig i soffan men jag kände hela tiden hur huvudet bara ramla. Kunde inte hålla ögonen öppna. Men som tur var kom  Kim och dom hem efter en stund och jag kunde äntligen lägga mig och sluta ögonen. Sov bort hela dagen typ. Vakna och käka middag sen kollade jag halva gladiatorerna innan jag tog lillfisen och gick och la oss. Somnade direkt. Vaknade till när Kim kom ut med Felix. Men sen somnade jag om igen och vaknade inte ens när Kim kom in. 
Dagen efter när vi vakna hade svärfar och dom andra åkt iväg för att titta på någon grannes hund som skulle jaga kanin eller nåt. Kan ha missuppfattat detta, hehe. Men de hade åkt iväg iaf. 
Vi käkade frukost och plockade i ordning och packade bilen. Sen valde vi att åka hem. Vi visste inte riktigt när svärfar och de andra skulle komma hem så vi tänkte att vi åker hem och hjälper svärmor istället. Så vi åkte hem till svärmor och grillade lite och drack kaffe i solen. De fixade och donade massa. 
 
När vi väl kom hem packade vi upp, tvättade lite och lagade mat. Sen badade vi barnen och mös en stund i soffan. Sen somnade vi allihopa som små barn. 
Stackars Kim håller på att bli sjuk. Förkyld och ont i halsen. Inte kul alls. Hoppas inte jag åker på skiten. Pallar fan inte... 
 
Idag har ASIH varit här. Porten funkade. Så de tog prover och gick. Nu ska jag käka något och sen får vi se hur dagen blir. Känner mig tråkigt nog jävligt trött. Men men... Hoppas på en bra dag.
ha det bra allihopa <3 Puss Puss <3
 
Felix hittade ett munspel hos farmor och han spelade med stor inlevelse i ca en timme. Mindre kul för mammas öron kan jag meddela. Men man ska uppmuntra sina barn.............
 
 

Min fina familj <3

Jag och Vilde myser med en kopp kaffe under filten i farmors soffa <3
 
Felix hittade en fin peruk hos farmor, haha.
 
Felix var lite trött en kväll och somna gott hos pappa i soffan <3
 
Korv med bröd är gott =) <3
 
 
Tänkte försöka ta med mer bilder i bloggen. Alltid kul med bilder. Får se hur det blir =)
 
 
 
 

140320

En liten uppdatering....
 
Igår va jag och Kim på KS.. igen... Denna gång för att träffa läkaren från venuskliniken. Känsliga läsare varnas. Vill ni inte läsa om mina problem hoppa ner till nästa stycke =)
Vi var alltså inne på venuskliniken för att en läkare till skulle göra en bedömning om hur man skulle gå tillväga med mina sammanväxtningar. Vi tar det från början. Tydligen är det så att väggarna i slidan kan växa ihop. När man strålas i underlivet får slidväggarna för sig att nu måste vi lagas... Det som händer då är att slidväggarna växer ihop och plötsligt får du inte ens in ett finger. När jag strålades första gången, i januari förra året, fick jag ingen bra information om detta utan jag trodde att man skulle vänta med sexuella grejer i 4 veckor som med allt annat. Men när 4 veckor gått och jag och Kim skulle komma till så var där inget hål mer. Jag fick in fingret 3 centimeter ungefär. Efter det så har det varit många behandlingar och mycket annat som gjort att jag inte riktigt orka tänka på sex överhuvudtaget. Nu börjar jag må bättre och skulle därför vilja ha samlag igen. Alternativen som jag fått innan av min läkare är att försöka töja sammanväxten eller att man under narkos skär upp sammanväxtningarna. Jag gick därför till specialisten på venuskliniken och hon sa att om man skär upp så finns en risk att man kommer åt väggarna mot urinblåsan eller tarmen och då riskerar att få avföring eller urin ut i slidan... ÖRK!!!! Så hon tyckte att jag skulle försöka töja och hoppas på det bästa. Jahopp! Tack som fan. 26 år och oknullbar... Skit kul... verkligen! Men men, va fan ska det vara enkelt för. Jävigt onödigt eller hur!?
 
Idag var vi inne på KS igen. Idag för att träffa min läkare. Vi gick igenom hur jag mådde och hur vi ska gå vidare. Vi kom tillsammans fram till att jag ska fortsätta med sendoxandet, cellgifterna i tablettform, ett tag till. Sen kommer vi göra en röntgen och se hur det ser ut. Att det ska ha blivit någon förbättring ska i inte tro eller hoppas på. Men att det ser likadant ut som innan. Så länge det inte rör på sig så är vi glada.
Eftersom jag fått ondare de senaste veckorna frågade jag henne om det kunde bero på att tumören växt eller nåt. Men hon trodde jag hade mer ont för att kroppen vant sig vid medicineringen och därför egentligen bara kräver mer medicin. Så jag litar på det och hoppas hon har rätt.
När vi var klara där så åkte jag och Kim och käka lunch på Palmyra. Världens godaste kebab...
Sen var det dags att hämta barnen och så åkte vi hem. Felix sover en stund nu och Vilde leker <3
 
Måste bara kräkas på människor som heeeela jävla tiden måste vara så jävla dumma i huvudet... Pressa inte på om saker och ting och sen skiter det sig...... ORKA!!!!!!!
Så nu har jag fått spy lite på dumma människor.... Nu ska denna bitterfittan lägga sig i soffan och klura ut ad det är hon är sugen på och sen tvinga sambon köra och köpa det till henne.....
Puss Puss <3
 
Grattis fina Sandra på din födelsedag idag <3

140317

Börjar där jag avslutade sist...
Dagen blev ganska bra men mådde inte helt hundra så jag tog det ganska lugnt. Tobbe (farfar) kom förbi en runda och tog en kopp kaffe. Kim tapetserade lite i hallen. Fyttifasen va snyggt det kommer bli.
 
På torsdagen mådde jag betydligt bättre och gick upp och käka frukost och när ASIH kom fick han porten att fungera.. Tjohoo.. Detta behöver dock inte betyda att den kommer funka alltid men det är alltid skönt när jag slipper bli stucken mer än en gång. Efter detta glädjande besked åkte vi och käka lunch med Patrik och efter det hämtade vi barnen och åkte till Tobbe och Marina och fikade och lekte i solen. Helt underbart med dessa vår dagar. I lä är det ju riktigt sommar värme. Love it!
Sen drog vi till IKEA. Mest för att vi hade tråkigt men också för att införskaffa lite nya, fräscha snuttar till ungarna. Sen hem och bara ta det lugnt innan läggdags. En helt okej dag <3
 
På fredagen var vi, jag och Kim, på venusmottagningen. En mottagning för oss som haft gynekologisk cancer och som vill få lite information och hjälp med sexlivet efter en sån här sak. Hon förklarade lite vad som händer i kroppen och varför man ibland känner som man känner och hur vi ska gå till väga för att komma ur gamla mönster m.m. Bra information och hon bokade också in oss på ett möte med en annan läkare som ska undersöka mig och sen ge en andra utlåtande på hur vi går vidare nu. Kändes riktigt bra faktiskt. 
Sen storhandla vi och sen var vi hos farmor en stund =)
 
Vi har varit på kalas i uppsala hos Kims kusin Malins son Joel. Han fick en sopbil av oss. Han tyckte om den jätte mycket. Hans mamma, Malin, skickade en bild igårkväll där han låg med bilen i sängen, haha. Sötnosen!
Var riktigt mysigt kalas. God fika och nöjda barn. Kan inte bli bättre =)
 
Idag har vi tagit det ganska lugnt. ASIH kom och tog prover... Porten funkade idag med =)
Sen fixade Kim med lite tapetsering och jag somnade... Hur tråkigt är det inte att aldrig orka vara vaken??
Jaja, När ungarna kom hem käka vi mellanmål och sen somnade båda ungarna. Eller Felix sov och Vilde låg i sin säng och sjöng, gullungen. När de vaknat åkte Kim med barnen till farmor. Kim skulle med Patrik och kolla på någon bil och jag har både ont och är trött så barnen fick följa med och vara med farmor så länge. Dessutom hade båda ungarna blivit asa sura om inte de fick följa med. 
Nu kommer förhoppningsvis mina pojkar snart hem så vi kan fixa middag. Magen kurrar....
 
Ha en bra kväll mina vänner =)

140312

Har hänt en del sen jag skrev sist....
Mamma och Stefan var här över en helg och hälsade på. Vi va i Farsta och letade efter en springcykel till Vilde. Mamma skulle ge det i present. Men vi hittade ingen så vi käkade lunch och fikade och kolla i lite andra affärer. Sen åkte vi till Media Markt för Kim hade fått för sig att han skulle ha ett PS4, fanns dock inga där och inte på elgiganten heller. Efter det åkte vi till Biltema och där hade de en jätte fin grön springcykel. Vilde provade och den är liiiite liiite för hög men han kommer kunna ha den till sommaren. Sen handlade vi lite och sen hem. Åt pizza och kollade på Let's Dance.
Kim och Stefan åkte till netonnet på kvällen för att se om de hade PS4:an där. Men den verkar vara slut överallt.
 
 
På lördagen gick vi ut och lekte en stund på lekplatsen. Sen gick vi till centrum. Kim gick och tittade i bokhandeln efter en bok till Felix och vi andra gick upp för att titta på Teamsportia efter skor till Stefan.
På vägen mot Teamsportia ligger Game och där satt en stor lapp där det stod att de hade PS4 inne. Så jag gick in och frågade vad de skulle ha för ett, 3999kr sa hon och med tanke på att det billigaste vi hittat innan var typ 4500 så var det ganska självklart att jag köpte det. Så Kim fick sin konsol och var jätte lycklig resten av kvällen =) Sen köpte Stefan nya skor. Jätte fina och billiga =) Vi käkade lunch och sen fikade vi.
Kim åkte på överraskningsfest för en kompis och vi andra hade mellomys och bara njöt av tiden. Jätte mysigt.
 
På söndagen var det dags för mamma och Stefan att åka hem igen. Alltid lika tråkigt. Men sånt är livet.
Vid två tiden hade vi lite kalas för Vilde. Farmor, Ella och Leon kom en liten runda. Farfar och Lisbeth kom och Alexandra, Micke och Loke kom. Lagom mycket folk och trevligt. Vilde va super lycklig  =D
Min lilla bebis blir hela två år. Tiden går läskigt fort och jag vill inte att han ska bli större nu. Vill ha min bebis <3
 
Sen var det vardag igen och barnen åkte till dagis och ASIH kom hit och tog prover...
Porten funkar inte... De kommer inte ut något blod. Antagligen ligger slangen mot en vägg och när de sprutar in tex. blod eller koksalt så trycks slangen bort från väggen på grund av tycket. Men när de sen suger, för att få ut blod, så suger den fast i väggen och inget blod kommer. Detta är tydligen ganska vanligt och det är ingenting som gått fel utan det bara är så. När porten lagt sig till rätta så har katetern lagt sig på det viset, tyvärr. Hur vi ska göra nu vet jag inte riktigt. De tar prover i armen så länge. 
 
Detta med att porten inte funkar stressar mig otroligt mycket. Jag vill bara att saker ska fungera. Det stressar mig att inte veta hur man går vidare nu och ibland känns det som att allt bara blir för mycket. Jag mår relativt bra. Jag orkar leka med barnen och jag orkar hjälp Kim med hushållet och allting började kännas riktigt bra. Men då måste detta lilla as till port sluta att funka. Va fan är grejen liksom.... Varför kan jag inte bara få ha det bra? Mitt i all skit kommer det mer skit. Nu får det snart sluta för jag pallar fan inte!
 
På tisdagen var jag och Kim och simmade i Haninge badhus. Så jäkla skönt. Jag behöver komma igång och röra på kroppen och simning är ju super skönt. Så vi bestämde oss för att försöka göra det en gång i veckan =)
 
Veckan har gett oss mycket sol och vi har varit ute nästan varje dag och gått en liten runda. Så skönt. känns verkligen som våren är på väg nu....
 
På fredagen ringde min bror Björn och fråga om han och familjen fick komma upp och hälsa på. Wiiieee. Självklart!
Så på lördagkväll kom de... Sötaste underbaraste Jake va som en solstråle. Lite blyg i början men det släppte snabbt. Felix och Vilde blev som tokiga... De blev så uppspelta.. Trodde knappt jag skulle få dom i säng överhuvudtaget. hehe.
På söndagen gick vi till centrum och käka lunch och fika och kolla i affärer. Lekte på lekplatsen och bara mös. Arisa lagade världens godaste thaisoppa till oss.... Underbart! Sen bakade jag en blåbärspaj. Hur gött som helst.
På måndagen åkte Björn, Arisa och Jake in till stan för att fixa lite ärende. Kim körde våra ungar till dagis och jag fick besök av ASIH. Han stack i porten men det funkade inte idag heller så han stack två gånger i armen. AJ!
 
Efter att allt var klart åkte jag och Kim in till stan och mötte upp Björn. Jake lekte på en lekplats i Humlegården. Så mysigt. Han hade hur roligt som helst. Sen fick han en flarra välling och sen somnade han som en stock. Vi gick en runda på östermalm innan vi bestämde oss för att åka till Nacka centrum istället. Käkade lunch och kolla i lite affärer... Köpte en flygande gris... På riktigt en a de roligaste sakerna vi har här hemma. Helt meningslös men den får mig att skratta varje gång. haha...
Barnen kom hem från dagis och så var det dags att säga hej då till Björn, Arisa och Jake =(
Kommer sakna Jakes överdrivna skratt... <3
 
Igår mådde jag pissdåligt.... 
Vaknade, hade huvudvärk, mådde illa och hade skit ont i ryggen. Tog all medicin jag ska ha. La mig på soffan. ASIH kom med mediciner och kollade hur jag mådde. Men finns inte så mycket de kan göra, men blev det värre skulle jag ringa så skulle de komma med bättre mediciner. Jag somnade sov från och till hela dagen. Så fort jag la mig ner så somnade jag. Fast att jag inte ville. Huvudvärken ville inte riktigt släppa och illamåendet blev värre framåt kvällen. Så när barnen hade lagt sig så la jag mig i sängen och sov jag med. Varför tvinga sig att sitta uppe när man mår så kasst. 
Idag vaknade jag och mådde lite bättre. Huvudvärken är kvar men ska dricka en kopp kaffe och lite mer vatten och se om det hjälper. Mår inte illa i alla fall.... än....

RSS 2.0