140320

En liten uppdatering....
 
Igår va jag och Kim på KS.. igen... Denna gång för att träffa läkaren från venuskliniken. Känsliga läsare varnas. Vill ni inte läsa om mina problem hoppa ner till nästa stycke =)
Vi var alltså inne på venuskliniken för att en läkare till skulle göra en bedömning om hur man skulle gå tillväga med mina sammanväxtningar. Vi tar det från början. Tydligen är det så att väggarna i slidan kan växa ihop. När man strålas i underlivet får slidväggarna för sig att nu måste vi lagas... Det som händer då är att slidväggarna växer ihop och plötsligt får du inte ens in ett finger. När jag strålades första gången, i januari förra året, fick jag ingen bra information om detta utan jag trodde att man skulle vänta med sexuella grejer i 4 veckor som med allt annat. Men när 4 veckor gått och jag och Kim skulle komma till så var där inget hål mer. Jag fick in fingret 3 centimeter ungefär. Efter det så har det varit många behandlingar och mycket annat som gjort att jag inte riktigt orka tänka på sex överhuvudtaget. Nu börjar jag må bättre och skulle därför vilja ha samlag igen. Alternativen som jag fått innan av min läkare är att försöka töja sammanväxten eller att man under narkos skär upp sammanväxtningarna. Jag gick därför till specialisten på venuskliniken och hon sa att om man skär upp så finns en risk att man kommer åt väggarna mot urinblåsan eller tarmen och då riskerar att få avföring eller urin ut i slidan... ÖRK!!!! Så hon tyckte att jag skulle försöka töja och hoppas på det bästa. Jahopp! Tack som fan. 26 år och oknullbar... Skit kul... verkligen! Men men, va fan ska det vara enkelt för. Jävigt onödigt eller hur!?
 
Idag var vi inne på KS igen. Idag för att träffa min läkare. Vi gick igenom hur jag mådde och hur vi ska gå vidare. Vi kom tillsammans fram till att jag ska fortsätta med sendoxandet, cellgifterna i tablettform, ett tag till. Sen kommer vi göra en röntgen och se hur det ser ut. Att det ska ha blivit någon förbättring ska i inte tro eller hoppas på. Men att det ser likadant ut som innan. Så länge det inte rör på sig så är vi glada.
Eftersom jag fått ondare de senaste veckorna frågade jag henne om det kunde bero på att tumören växt eller nåt. Men hon trodde jag hade mer ont för att kroppen vant sig vid medicineringen och därför egentligen bara kräver mer medicin. Så jag litar på det och hoppas hon har rätt.
När vi var klara där så åkte jag och Kim och käka lunch på Palmyra. Världens godaste kebab...
Sen var det dags att hämta barnen och så åkte vi hem. Felix sover en stund nu och Vilde leker <3
 
Måste bara kräkas på människor som heeeela jävla tiden måste vara så jävla dumma i huvudet... Pressa inte på om saker och ting och sen skiter det sig...... ORKA!!!!!!!
Så nu har jag fått spy lite på dumma människor.... Nu ska denna bitterfittan lägga sig i soffan och klura ut ad det är hon är sugen på och sen tvinga sambon köra och köpa det till henne.....
Puss Puss <3
 
Grattis fina Sandra på din födelsedag idag <3

Kommentarer
Postat av: Tess

Fina du! <3

Nä varför ska det vara enkelt för!? Önskar så att allt bara ordnar upp sig för dig! Att du en av vaknar och allt faller på plats och att du blir frisk!
Men som sagt, varför ska det vara så enkelt för!

Svar: Fy fan va jag också önskar att det var så Tess.... Varje dag... Men det ska fan inte va enkelt... Mitt liv ska tydligen vara svårt och jobbigt! Men jag kämpar och jag ska inte ge upp. Hur hårda prövningar jag än sätts på.
Maria

2014-03-21 @ 12:14:29
Postat av: Maja

Så himla himla bra att du är 100% ärlig om din sjukdom och allt omkring, och skriver precis vad du tänker/känner. Jag hoppas det kommer ordna sig så gott det går för dig. Önskar jagade några mer trösterika ord, men det har jag tyvärr inte. Kämpa på tjejen, du är grym!

Svar: Tack så jättemycket <3
Maria

2014-03-28 @ 08:44:36
URL: http://www.myafricanqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0