Läkarbesök... igen...

Igår, torsdag, var vi återigen hos läkaren. Idag skulle vi få svar på röntgen och vidare behandling.
Vi kommer in och hon säger då att de kan inte göra någon boost på mig eftersom tunntarmen ligger för nära........ MEN..... specialisten som tillsammans med min läkare tittat på bilderna ville att jag skulle få två dagar extra strålning och sen vänta ett tag, ca 2 månader trodde min läkare, sen göra en röntgen igen och därefter se om de behövde göra något och i så fall vad.
Snacka om att en sten lyftes från mina axlar.....
Jag var så nere och ledsen och kände mig riktigt less på livet ett tag.... Ville bara lägga mig ner och skita i allt. Kände ingen glädje i något, knappt ens i barnen och det är nog den värsta känslan man kan ha som mamma. Att inte känna engagemang eller glädje i det barnen gör är fruktansvärt och det gör ont i hela kroppen. Men tyvärr var det så ett tag. Men med lite bättre nyheter så kom glädjen tillbaka...
 
Efter läkarbesöket skulle jag till en psykolog. Vid tre skulle jag vara där, men vi var färdiga tidigt hos läkaren och var därför hos psykologen tidigare. Fick också komma in och prata med henne vid kvar i tre. Hon fråga hur jag mådde och jag förklara känslan av att inte känna glädje och att vara väldigt nere. Hon sa då att det har vi medicinering för och så förklarade hon hur tabletterna fungerade och sen skrev hon ut dom till mig. Sen säger hon: Ja, men då får vi se hur du mår nästa gång vi ses.... Sen reste hon sig upp och sa hej då....
Ehhh... VA? 
Va det allt? varsågod, lyckopiller.... Hej då.... Klockan tre stod jag utanför hennes dörr.....
Ehh, no thanks.... Får se hur det blir med dessa piller... Känner mig som sagt mycket gladare. 
Det är bara en vecka kvar.... Tjohooo =D
 
Efter strålningen idag åkte vi och handla och åkte hem till svärmor. Svärmor är i spanien så vi lånar hus i ca två veckor... Göttans =)
Vi har grillat, badat liiite i poolen, barnen har lekt och jag har legat i hammocken och vilat/sovit. Sååå skönt. Längtar verkligen tills vi har ett eget hus! Eller lägenhet med markplan!
Ha en bra helg, det ska jag försöka ha =)

Kommentarer
Postat av: Faster Net😊

😘❤Fasen va de röjer m dig.
Må bra piller är bra när de behövs, de håller huvet över vattenytan😜
Ställ frågor, utmana läkare mm skriv ner frågor tjata gå på, detsamma gäller för Kim. Ge er inte förrän ni får svar även om de e luddiga. Va som en böld i röva på dem för de är så duktiga på att undvika just att prata. Helst om känsliga frågor.
Det är din kropp & själ inte deras, även om det kan kännnas så när de "röjer" med dig. Kan förstå att man tänker gör vad ni vill, pallar inte, ni vet bäst osv.
Kanske det,men du känner dig bäst själv och när det inte känns bra så slå bakut för du ska ha det bra och det är deras jobb att se till att du får det!!! Det finns bara en person som vet hur du har det och det är du själv, såklart.
Jag är en duktig flicka och anpassar mig efter omgivningen, vara tillags. Känns det igen?
Låt omgivningen anpassa sig efter dig nu ett tag, för det är du värd❤
Ta detta med dig och använd det:
ATT BARA VARA här och nu
INGA MÅSTEN är så trist
INGA DÅLIGA SAMVETEN för det är en energitjuv
😘
Stoooor styrkekram från Faster via cyberspace❤❤❤

2013-08-03 @ 00:16:45
Postat av: Tess

Så skönt med ett positivt besked! :) Men den där psykologen tycker jag borde anmälas! Kan ju inte bara skriva ut piller! Prats prata prata å prata tycker jag är den bästa medicinen! Hoppas pillerna hjälper dig!
Stor kram

2013-08-03 @ 09:29:29
URL: http://isset.blogg.se
Postat av: Vivi

Sååå glad för din skull Maria!!! 😃👍❤

2013-08-03 @ 10:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0